Esperanto - Nederlands - Dansk

Poso.jpg
KKPS, de herfstbijeenkomst van de Nederlandse Esperanto-Jongeren, vindt bijna elk jaar plaats in Nederland in een weekeinde rond Allerheiligen / Halloween. Maar dit jaar is KKPS in Denemarken.R De negende editie van KKPS vindt plaats in Ry, tussen Skanderborg en Silkeborg, van 31 oktober tot 2 november 2020.

Bekijk dit filmpje voor een sfeerindruk van KKPS.
Update over COVID-19:
Op dit moment (18 juli 2020) lijkt het goed mogelijk KKPS in Denemarken volgens plan te organiseren. De Deense overheid staat momenteel bijeenkomsten tot 100 personen toe, en de grens is open voor mensen uit diverse landen (controleer op de website van de Deense politie, of je land ertussen staat). Op dit moment moeten bezoekers ten minste zes nachten doorbrengen in Denemarken, maar we hopen dat die beperking tegen die tijd niet meer bestaat. Mocht dat wel zo zijn, dan doen we als volgt:
- We helpen op verzoek betaalbare extra overnachtingen te vinden in Denemarken om aan de zes nachten te komen.
- Als je Denemarken niet in kunt komen, dan geven we al je betaalde inschrijfgeld terug.

Vanwege de onzekerheid over de verblijfsregels raden we je aan nog geen duur ticket te kopen, als je het niet kunt annuleren, tenzij je nu al zes overnachtingen plant.

We hebben daarnaast nog wat extra maatregelen voor het welzijn van onze deelnemers:
- De bedden op de slaapzaal staan ver genoeg van elkaar om op veilige afstand te slapen. Mocht je liever overnachten in een eigen tent, laat het ons weten en we zoeken een plekje voor je.
- Je kunt op meerdere plekken in het gebouw je handen wassen, en we zetten extra handwasmiddelen neer op andere plekken.
- Als je extra kwetsbaar bent bij een besmetting met COVID-19, maar wel wilt komen, dan zullen wij alle anderen duidelijk informeren, dat ze afstand tot je moeten houden.
- Al het bestek wordt in een vaatwasser op hoge temperatuur gewassen.
- De organisatie draagt maskers en handschoenen tijdens het koken. Het eten wordt geserveerd, zelf opdienen kan niet.


Nieuws:

  • 2020-07-18: Informatie over pandemiemaatregelen toegevoegd.
  • 2019-11-03: De webpagina van KKPS 2020 met aanmeldformulier en filmpje zijn gepubliceerd!
  • 2019-11-01: KKPS heeft plaatsgevonden. De Pos-Amiko staat online.